Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 26. maj 2009, kl. 20.51

Vedvarende energi


Kan ikke lade være at tænke på, om der mon er nogen der har overvejet muligheden af at udnytte energien fra lyn i tordenvejr til vedvarende energi?


Det kræver jo nok vi bliver bedre til at opbevare energi fra elektricitet, men det kunne da være sejt!


Jeg er dog ret sikker på, det garanteret er noget Nikola Tesla har forsket i, men mange af hans opfindelser ligger jo i et hemmeligt arkiv hos FBI, sammen med oplysninger fra Area 51 og Roswell... Eller noget.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Erna sagde ...

Så vidt jeg husker, så er man kommet frem til, at lyn ikke kan bruges til vedvarende energi, da der enten ikke er nok ampere eller volt.. Kan ikke liiige huske det. Men synes jeg kan kradse et eller andet frem fra bagsiden af hjernen.

Leoparddrengen sagde ...

Det må være ampere, så; volt er der masser af. Men der er jo også masser af energi, så det skal jo bare transformeres lidt.

Eventuelt kan man jo også sende det igennem en smart beholder, med vand - hvor vandet så fordamper, når lynet passerer igennem; og den kinetiske energi fra fordampninen bruges til at drive turbiner, som laver håndterbar strøm.

Eller noget. Tænk utraditionelt!

Erna sagde ...

Det sværeste er nok at forudse, hvor lynet rammer. Så skulle hele kloden bestå af smarte beholdere :)

Leoparddrengen sagde ...

Narj, hvis bare de er høje nok behøver der ikke være så mange. Hvis de f. eks er 500 m høje, er det sikkert nok med en pr kvadratkilometer.

Sejt siger jeg jo!