Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 30. maj 2009, kl. 03.15

Er det ikke payday?

Der var godt nok dødt i byen, ihvertfald de steder jeg var. Og det var mest mænd. For mænd løn en dag før kvinder, eller hvad sker der? Eller er alle til karneval i i fælledparken? Det tror jeg nu ikke på.

Okay, ikke mange i byen, og jeg var der ikke længe. Men dem jeg så mødte (piger!) var da bestemt søde, og der blev taget mange billeder, og jeg fik delt nogle sedler ud - så meget velkommen til eventuelle nye læsere!

Anyway, gik på Ideal Bar - hvor musikken faktisk var helt fin, mindede lidt om Mocambo i sen-80'erne; men jeg var den eneste dansende. Det vil sige, det ville jeg have det helt fint med, men der var en anden fyr der begyndte at danse lige efter jeg begyndte, og jeg tror nok at han troede han dansede med mig, eller prøvede at score mig; er lidt i tvivl om hvad. Jeg prøvede egentligt at undgå ham så vidt muligt.

Har ikke noget imod at danse solo - og har ikke noget imod at danse i en stor klump; men det bliver lidt trættende i længden at være to på et dansegulv, og skulle prøve at undgå den anden.

Så jeg endte med at gå videre til Amigo; som led under det sædvanlige på disse forkerte uger, med for lav musik; men søde piger. Prøvede at danse et øjeblik - men når musikken skifter til næste nummer, og man faktisk ikke rigtigt kan høre det, er det altså ikke sjovt. Jeg må få skiftet tilbage til de andre uger, snart - men det er svært at finde ud af i disse sommermåneder.

Men trænger til at komme i form igen; med dans og med løb og med styrketræning. Det hele har ligget lidt dødt den sidste måned, men nu må jeg se at få gjort noget ved det. Er ved at være tilbage i at være Nite Owl istedet for Spiderman.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Lyder da elles som om, du får lidt motion, når du er i byen? Jeg synes ellers de fleste mænd er røvkedelige med den slags. Det er altså ikke en god bytur uden dans! ;-)

Leoparddrengen sagde ...

Jamen, det gør jeg jo som regel; generelt griner jeg når nogen går ud fra jeg trænger til at gøre noget for det cardio-vaskulære, for det mener jeg helt generelt jeg har rimeligt styr på; man kan simpelthen ikke danse 4-5 timer i træk uden at være i rimelig ok form.

Problemet er bare at jeg den seneste måned ikke har fået mine 4-5 timer.

Bortset fra det er jeg selvfølgelig enig: de fleste mænd er røvkedelige, og der skal dans til!