Leoparddrengens
Public Key

mandag den 25. maj 2009, kl. 14.36

Et virksomhedsportræt

En artikel på nettet fangede min interesse tidligere i dag: et mindre dansk firma har tilsyneladende haft held til at udvikle en metode, der kan isolere fosterets celler fra en blodprøve taget på moderen - således at der kan laves gendiagnostik på denne prøve.

Altså langt mindre invasivt (og farligt for barnet) end fostervandsprøver, og en del sikrere resulater end nakkefoldsscanninger; og kan jeg tilføje derfor også medførende mindre nervøsitet hos forældrene.


Det lyder altsammen meget interessant, så fik lyst til at se lidt mere til hvad det her firma FCMB var for et. Og der støder jeg så på det her "familieportræt" af medarbejderne. Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg synes det er et utroligt charmerende billede!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: