Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 8. september 2011, kl. 03.08

Opsummering af historien om Helle Thornings såkaldte "opgivne skattesag"

  1. Skatteminister Peter Christensen taler med sin spindoktor om, hvor rart det dog ville være, hvis der dukkede en skattesag op mod Helle Thorning på nettet. Peter Christensen har jo tidligere kaldt Helle Thorning skattespekulant, og vil meget gerne have skovlen under hende.
  2. Spindoktoren taler i kantinen med en kontorchef om hvor rart det ville være.
  3. Kontorchefen opfatter det som en ordre om at han skal søge efter sådan en, og giver en IT-mand besked efter at søge efter en sådan skattesag på nettet.
  4. IT-manden konstruerer en skattesag i ministeriets systemer, for at han kan se hvordan sådan en ville se ud, og begynder at søge efter den.
  5. Han kan ikke finde nogen, men under søgning kommer kontorchefen forbi og ser den konstruerede skattesag. Han misforstår, og tror det er en ægte sag. Stærkt opmuntret beder han om en kopi på en USB-stick, som han straks styrter op til spindoktoren med.
  6. Spindoktoren forstår at alle skatteministerens ønsker er gået i opfyldelse, og mailer lynhurtigt filen med den konstruerede skatesag til BT, som han mener vil være meget interesserede, og som er en avis det er godt at lække den slags til, ved han fra kolleger.
  7. Og så ruller sagen ellers. Men ender som bekendt med at give bagslag.
Og hvis det lyder som en absurd & utrolig historie, vil jeg bare sige - stranger things have happened. Hvad laver Jacob Winther i øvrigt i dag?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

1 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

der ER jo ingen sag, nu må den heksejagt stoppe!

medierne bør kigge på www.forbryderalbum.dk hvis de vil se virkelige skandaler.