Leoparddrengens
Public Key

søndag den 4. september 2011, kl. 14.58

Hvis Delve Deeper ikke vil starte efter installation

Jeg købte fornyligt spillet Delve Deeper på Steam. Og det så ud til at blive installeret fint, men når jeg prøvede at starte det sagde det blot Forbereder start af Delve Deeper - og så skete der ikke mere.

Noget irriterende - men jeg var lige ved ikke at gøre mere ved det, da spillet ikke kostede det store. Men i dag tog jeg mig sammen til at kigge nærmere på det, og her er løsningen, hvis andre skulle støde på det samme:

Gå til Steam-folderen på din PC - højst sandsynligt er det C:\Program Files (x86)\Steam\; herunder går man i under biblioteket steamapps\common\delve deeper\redist. Her ligger der 2 filer: dotnetfx35setup.exe og xnafx31_redist.msi. Kør dem - kræver administratorrettigheder - og prøv at starte Delve Deeper igen.

Det skulle gerne have løst problemet.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: