Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 22. marts 2011, kl. 22.22

Forår, forår, forår

Jeg har vist før nævnt at jeg holder meget af The Cars. Så da jeg var ude og gå tidligere fyldtes jeg af sol-energi på denne første rigtige forårsdag - som passende kom dagen efter forårsjævndøgn - og småsang Forår, forår, forår for mig selv. Og først efter lidt tid kunne jeg huske hvad sangen hed, som det stammer fra - hvor de godt nok synger Summer, summer, summer - og der er vi vist ikke helt endnu. Men følelsen er god nok.

Og det var så i det hele taget fint - for det gjorde at jeg fandt denne video til Magic fra Heartbeat City-pladen. Og den har jeg aldrig set før.

Min gåtur endte så op med at blive lidt lang, på grund af beskeder og gøremål der kom indover - jeg tror jeg har gået 20 km i dag, de 16 mere eller mindre ud i et. Men det er en anden historie.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

1 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Firser-Fedt !