Leoparddrengens
Public Key

søndag den 20. marts 2011, kl. 01.17

Lars Barfoed er vred

Justitsministeren bør skiftes ud
- lad Lars Barfoed komme til!
De sidste dage, på vej hjem når jeg har været nede og handle i min lokale fakta, mødes jeg af en plakat med en vred Lars Barfoed. Han ser godt nok ikke særlig vred ud - jeg synes mest han ligner en som lægger an til et poker spil med svigersøn. I sort-hvid og med ærmerne rullet op.

Men teksten fortæller en anden historie - med en font, som vist er lånt af Danske Bank fortæller Lars Barfoed:
Det gør mig vred når jeg hører om f.eks. hjemmerøverier.

Det er en voldsom krænkelse af den personlige frihed at blive krænket i sit eget hjem.
Og det må jo siges at være en stærk udmelding! Her har Lars Barfoed virkelig fundet sin niche, sin platform. For hvor alle de andre partier virkelig går ind for f.eks. hjemmerøverier, så bliver Lars Barfoed vred!

Og med den viste forargelse over de her hjemmerøverier, kan jeg kun tolke det på en måde - han går benhårdt efter justitsministerposten, så han kan få lavet tingene om - for som det fungerer i øjeblikket og har gjort længe - det går da virkelig ikke. Der trænges til nye boller på suppen!

Sådan forstår jeg ihvertfald den annonce!

[Opdatering]: Se også Bubber være vred!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Og hvor mange hjemmerøverier er det i virkeligheden, at der er?

Hader at højrefløjen nærmest ikke kan finde ud af at føre valgkamp andet end på baggrund af skræmmekampagner!

Men du har ret helt: han ligner en pokerspiller... Det er et godt billede, men ikke lige et man forbinder med politik.

Leoparddrengen sagde ...

Faktisk var min første tanke, da jeg så et billede fra kampagnen (vist nok en af de andre reklamer), at han lignede en dansk vaneforbryder/gangster/bagmand fra 50'erne á lá Edderkoppen. Og jeg undrede mig lidt over at det var et image han ville sælge sig på...

Men, jo: isoleret set er det nogle ganske fine billeder.

superheltemor sagde ...

Tænker fuldstændigt det samme, når jeg ser den plakat!
Han får det til at lyde helt nyt og banebrydende at være imod hjemmerøverier

Leoparddrengen sagde ...

Det må vel også et sted også være en kvalitet for en politiker. At få det.... banale?... til at virke banebrydende.

(Jeg kan godt blive lidt nysgerrig omkring hvad de Konservative ender op med at køre på i den rigtige valgkamp, hvis det her er opvarmningen. For det kan da ende op med at blive ganske overordentligt syret:
Det gør mig trist at nogen skal blive ramt af kræft.

Vi Konservative mener at Kræft er en sygdom som ingen bør rammes af unødvendigt!

Eller noget i den stil.

Steen AA sagde ...

En chokerende melding fra de Konservative. Tak for at fokusere på deres fokus. Jeeeesus, en gang klaphætter.

Leoparddrengen sagde ...

Det som stadig undrer mig mest, er at de meget snart har siddet på justitsministerposten gennem 10 år.

Så skulle man da tro at de efterhånden kunne have fået gjort noget ved det der gør Lars Barfoed så vred, at han ligefrem må overveje at smøge ærmerne op. Og vise hvordan Bubber vil se ud som nogen-af-50-årig bryder.

Leoparddrengen sagde ...

Nå - tågehornet Rasmus Jønsson (som i parentes bemærket engang kaldte mig en dansemus!?) er enig med mig. Hvilket har medført et dybt svar fra Lars Barfoed. Man kan åbenbart forstå & læse meget ud af de annoncer.