Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 24. marts 2011, kl. 11.04

Produktidé: Gokkesokken™

Kære SCA Hygiene Products -

Jeg skriver til jer fordi jeg har en idé til et nyt produkt til jer, som hvis markedsført vil kunne være med til at rydde et tabu af vejen:

Det er jo nok almindeligt kendt at de fleste mænd efter de er blevet kønsmodne onanerer, og fortsætter med dette livet igennem. Og det er vel også anerkendt at dette i de fleste tilfælde fører til udskillelses af et sekret fra penis?

For mange mænd udgør dette et problem, da det jo hverken er hensigtsmæssigt eller hygiejnisk at dette sekret efterlades rundt omkring. Udbredte løsninger på dette problem har været at benytte papir til opfangelse af sekretet - for eksempel køkkenrulle eller en gammel avis - som kan lægges hvor man mener sekretet vil havne; eller man har kunnet folde en form for beholder af servietter, køkkenrulle eller toiletpapir omkring penis, som så har skullet fange sekretet, inden det havnede nogen steder.

Især den sidste løsning er blevet mere udbredt over de senere år, hvor flere ting gøres i siddende stilling foran en computer, inklusive onani. Men der er en del problemer forbundet med denne praksis: det kan være svært at folde papirerne rigtigt, så der ikke opstår en lækage, ligesom man også skal passe på at folde for tykt, for det kan ødelægge eller umuliggøre selve onanien.

Og ikke mindst, så er det jo noget mærkeligt noget, at det på den måde skal være en hemmelighed at det foregår, at man er tvunget til at folde sine papirer i dølgsmål.

Derfor er det at jeg foreslår Gokkesokken™ - et produkt målrettet at opfange mænds sekreter ved onani. Og mit håb er at det - udover at lette livet for utroligt mange mænd - kan afmystificere det hele. Så det en dag kan blive naturligt for en mand at sige til sin kone/kæreste: "Jeg har næsten ikke flere Gokkesokker tilbage - gider du købe en pakke med?" På samme måde som menstruationen for kvinder blev aftabuiseret i 70'erne, og inkontinens med jeres Tena-produkter nu er blevet noget man taler åbent om.

Det vil naturligvis kræve en del produktudvikling, men jeg forestiller mig at en Gokkesok skal være:
  • nem at få på
  • helst one-size
  • være elastisk
  • sidde fast omkring penis, men uden at genere
  • måske indeholde en form for smørelse
  • være allergitestet
  • være parfume og duftfri
  • kunne skylles ud i toilettet
  • være miljøvenlig
  • naturligvis kunne opfange sekretet
Jeg håber I kan bruge idéen. Som I får gratis - for mig handler det ikke om penge, jeg ønsker blot at dette klare behov hos mænd anerkendes og trækkes ud i lyset, så det ikke skal ses som noget beskidt eller skummelt - men blot ses som en naturlig del af at være en mand.

Jeg må dog pointere, at jeg også har posted dette brev på min blog, ligesom et eventuelt svar fra jer kan havne der.

De bedste hilsner
/Leoparddrengen

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: