Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 26. marts 2011, kl. 16.19

Sendt fra min iPhone.

Indimellem modtager jeg mails, hvor der nederst står Sendt fra min iPhone.

Den første af slagsen jeg fik, var fra en jeg ikke kendte særligt godt. Og mine første tanker var: Sikke en jubelnar - hvad helvede rager det mig, at han har købt en skidedyr, overhypet telefon? Prøver han at blære sig med det, eller hvad har han gang i?

Jeg havde på det tidspunkt ikke fantasi til at forestille mig sandheden - at det er en reklame Apple som standard smækker på mails sendt fra iPhones. Jeg mener - reklamer nederst i mails er ikke nogen ny ting, men så plejer det at være fordi man bruger en gratis mailservice. Og så er det fint nok... men en iPhone er mig bekendt ikke ligefrem gratis, så...?!

Der så sikkert også nogen der vil mene at beskeden er en slags undskyldning for at der kan forekomme sms-forkortelser og slåfejl, fordi det ikke er til at skrive ordentligt på sådan en. Og det er fair nok - så skulle beskeden bare være: Beklager fejl, men en iPhone er altså crappy at skrive på.

Anyway - hvis du har sådan en iPhone, og ikke har rettet/fjernet den tekst, vil jeg klart opfordre dig til at gøre det. For når jeg for en mail fra dig, og der står Sendt fra min iPhone. - så tænker jeg altså: sikke dog en jubelnar!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

7 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Jeg retter med det samme, er der en skabelon et sted?

Cecilie sagde ...

Blackberry, HTC osv gør det samme

Leoparddrengen sagde ...

@Morfar

Det skulle vist være at finde i sted i opsætningen, som fast signatur, eller sådan?


@Cecilie
Det er jo ligeså dårlig stil, så - har godt nok ikke fået nogle mails fra brugere af de telefoner så.

Jeg tvivler dog på at HTC gør det i deres Android-telefoner? Det er da ihvertfald ikke standard i gmail-applikationen i Android (siger jeg nervøst - for må vist lige undersøge at jeg ikke selv sender noget ud uforvarende... :) - det ville godtnok være en anelse pinligt. ).

Annika sagde ...

Jeg har fjernet den tekst som noget af det første. Men når det er sagt så kan det være meget rart at vide (især i arbejdssammenhæng) at folk svarer kort fordi de er på farten.

OG - så har jeg også fået samme slags underskrifter fra HTC-telefoner.

Leoparddrengen sagde ...

Kan godt se det kan være praktisk info i nogle sammenhænge - men det er så meget uelegant at lægge som noget der ligner en reklame.

Og jeg synes ihvertfald det er dårlig stil at lægge ind som standard - det gælder naturligvis både Apple, HTC, Blackberry og hvem der ellers måtte finde på det.

(Jeg har nu checket min Samsung/Android, og der var ihvertfald ikke nogen meddelelse lagt standard ind.)

Anonym sagde ...

Du er en sippe, Leo <3

Leoparddrengen sagde ...

Naturligvis!