Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 24. marts 2011, kl. 21.44

Lady Gagas Vagina-monolog

For godt en måneds tid siden postede jeg et indlæg med det nyeste udspil fra Lady Gaga - dengang var der ingen video til, hvilket jeg savnede.

Det er der så kommet nu - well, egentligt for næsten en måned siden, såvidt jeg kan se på YouTube datoerne, men jeg følger vist egentligt ikke så meget med - blev bare mindet om det med mit indlæg om Lady G i går. Jeg er nok håbløst bagefter.

Og den er da meget cool - og lidt mindre Madonna-frastjålet end den tidligere udgave. Og hvorfor jeg så taler om en Lady Gaga vagina-monolog i overskriften.... well nej, man ser ikke Lady Gagas kusse/fisse, og man ser ikke Lady Gaga nøgen (kun næsten)- men jeg vil sige det på den måde, at der ikke er ret mange fallos-symboler i videoen.

Om det er en kommentar til hele Lady-Gaga-er-hermafrodit-fjolleriet skal jeg ikke gøre mig klog på (I was born this wa-hay). Men det ville da ikke være så mærkelig en tanke.

(Iøvrigt minder monolog-indledningen mig nu mest af alt om Glass Spider fra Bowie's Never Let Me Down-album.)


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: