Leoparddrengens
Public Key

mandag den 21. marts 2011, kl. 19.52

Læbestift-antipati

Når man er så træt og genrelt uinspireret som jeg er i dag, kan det være meget godt med de her betalingsvideoer jeg kan smække på. Når der er ny af dem, kan man ofte komme med et surt opstød eller løs snak.

Den her handler om læbestift, nærmere bestemt fra Dior og de er vist svært glade for at reklamen er med Kate Moss. Den er under alle omstændigheder ganske intetsigende.

Man kunne så tro, at jeg heller ikke er målgruppen. Men i min tid har jeg brugt stort set alle former for make-up. Men læbestift kan jeg altså ikke holde ud - at få al smag ødelagt resten af aftenen - det gider jeg altså ikke. Ligesom jeg også synes det kan være ganske forfærdeligt at kysse piger, som netop har lagt et lag læbestift. Jeg synes det stads burde afskaffes, ihvertfald bør der bruges noget uparfumeret noget - så modehusene kan godt droppe deres lort, som altid indeholder alt hvad det kan af tilsætningsstoffer.

Jeg læste engang - tror det var en antropolog der udtalte det - at læbestift bruges, fordi det virker på mænd, i det det får mundens læber til at fremstå som seksuelt ophidsede kønslæber. Er vel sådan set meget troværdigt - det syntes jeg godt læbestift-reklamerne kunne arbejde lidt mere med. Hvad med: Dior - brings a touch of cunt to your face?

Og så læste jeg et interview i Politiken med en tysk feminist og kusse-portrætør, at en ny trend er læbestift til fissen. Så er vi vist kommet full-circle - og den vil jeg virkelig insistere på skal være smagsløs & parfumefri. Ellers gider jeg ikke.

Nå, men anyway, her er reklamen:

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: