Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 23. september 2010, kl. 12.01

Copenhipster stiller op for Ny/Liberal Alliance

Det var et velbesøgt pressemøde som blev afholdt i dag, da NyLiberal Alliance skulle præntere kandidaterne til næste folketingsvalg. Der var et mere blandet segment af journalister end der plejer at være til den slags, en del reportere fra Billed Bladet og Se & Hør og andre fine glittede blade havde fundet vej. Der er jo altid lidt en atmosfære af Oscar-uddeling over det, når kandidaterne skal præsenteres i det unge parti - næsten som når de nye deltagere præsenteres til Vild med Dans.

I år bed jeg dog mærke i specielt et af de nye kendis-navne: Copenhipster! Bloggeren som er gået fra anonymiteten til at være den hippeste hipster af dem alle, fordi han hipster med de andre hipstere mens han blogger om det på en hip måde!

Desværre var han ikke selv tilstede på pressemødet, men efter mødet talte jeg med Anders Samuelsen:

LPD: Det er ellers noget af en papegøje du har skudt dig med Copenhipster i stalden?
AS: [smiler selvtilfreds] Jo, tak. Ja vi er ret sikre på, at han kan nå vælgere som vi ellers aldrig ville få i tale!
LPD: Men han var ikke selv tilstede på pressemødet?
AS: Nej, han var forhindret i at komme i dag, desværre.
LPD: Men der er jo ingen som ved hvordan han ser ud?
AS: Jo, jeg gør!
LPD: du har mødt ham... er han regeringsduelig?
AS: Ja, bestemt. Hvorfor skulle han ikke være det?
LPD: Man kunne jo godt få den mistanke, at det bare var en person du fik til at stillee op, fordi der er mange stemmer i det blandt de unge og smarte?
AS: Det er noget vrøvl. Copenhipster brænder virkelig for den NyLiberale sag. Og det er jo ikke noget nyt at vi i NyLiberal Alliance vedkender os et kulturelt ståsted, det har vi for eksempel tidligere gjort med... hvad hedder han nu... Ayn Rand? Ja, og nu vil jeg altså også vedkende mig at være enig med Copenhipster i hvad han skriver.
LPD: Jeg har ellers talt med tidligere medlemmer af den radikale folketingsgruppe, og de siger at den virkelige årsag til dit brud med de radikale i sin tid var, at du ikke fik lov til at være en af de tre radicool tenorer i Pumpehuset - dengang de radikale styrede den Kreative Klasse. At du var rasende over at Klaus Bondam fik "din plads". At "sådan en skide kommunal P-Vagt ikke skulle komme og tage pladsen fra en MF, bare fordi han havde tag i bøssesegmentet?"... det sidste er et citat?
AS: Det har overhovedet ikke noget på sig...
LPD: Nej? Så Copenhipsters opstilling er ikke din måde vinde den Kreative Klasse, nu hvor de radikale ikke har den længere. Og på den måde få hævn.
AS: Nej! Eller.. altså jo, det med den Kreative Klasse er rigtigt nok, men ikke det med hævnen. Altså.. jeg er ked af jeg sagde det om Klaus Bondam dengang, men...
LPD: Hvordan har du overhovedet fået kontakt til Copenhipster?
AS: Jeg mødte ham til en fest.
LPD: I Kødbyen?
AS: Øh, nej, det var i Virum. Min niece skulle giftes. Her i sommer.
LPD: Og der var Copenhipster så?
AS: Ja - men dengang vidste jeg jo ikke hvem han var.
LPD: Hvordan gik det så for sig? Gik han hen til dig, og sagde "Goddag, jeg er er Copenhipster, og jeg vil gerne stille op for NyLiberal Alliance"?
AS: Nej, altså det var blevet hen på de sene timer, og der sad en gruppe unge, vistnok gommens venner, og så sang og råbte de i kor "Will the real Copenhipster please stand up", og så var der en af dem der rejste sig op, og de andre jublede og klappede. Og så kunne jeg jo forstå at det måtte være noget der var meget stort blandt de unge... og, ja, så gik jeghen og snakkede med ham.
LPD: Og spurgte om han var Copenhipster?
AS: Ja, og om han ville stille op for NyLiberal Alliance.
LPD: Og det sagde han ja til?
AS: Ja, begge dele. Og han var i rigtigt godt humør, han grinede rigtigt meget. Men altså... jeg sagde det jo med forbehold...
LPD: Ja...?
AS: Jo, altså jeg måtte jo lige finde ud af hvem han egentligt var, for det vidste jeg jo ikke dengang. Men siden har jeg lavet noget research på Copenhipster...
LPD: Ja...?
AS: Ja, og altså jeg forstår jo ikke al hans kunst, men jeg kan se at hans site er velbesøgt, så den er jo god nok.
LPD: Og hans politiske program...?
AS: Jamen, det sagde han til festen dengang, at det stod jeg bare for, det var helt fjong...
LPD: Copenhipster sagde at det var fjong?
AS: Ja.
LPD: Men hvad har han så sagt efterfølgende?
AS: Egentligt ikke så meget... jeg har faktisk ikke talt med ham. Han svarer ikke på det nummer han gav mig. Men han har det sikkert også travlt. Med at blogge og alt muligt.
LPD: Ja... jeg tror vi runder interviewet af her... jeg skal også hjem og... og blogge og alt muligt. Men du skal have tak for interviewet Anders!
AS: Jamen, det var så lidt Leoparddreng.  Ses vi til fest hos Lars Seier?
LPD: Nu må vi se... men ellers kan du jo tage Copenhipster med. Jeg tror godt han kan finde noget at skrive om der. Så det skal nok blive fjong!

[Opdatering]: Senere på aftenen blev Anders Samuelsen - muligvis - set på Christiansborgs gange i følge med Copenhipster.

[Opdatering 2]: Se hvor Copenhipster stiller op.

Dokumentation: Den radicoole sang, som viste de Radikales tag i den Kreative Klasse. Hvor Anders Samuelsen ikke måtte være med.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: