Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 23. september 2010, kl. 23.45

Er det Copenhipster?

Efter den meget omtalte præsentation af NyLiberal Alliances nye hold tidligere på dagen, hvor Anders Samuelsen blandt andet præsenterede den forkætrede Copenhipster som stemmesluger for partiet, har Christiansborg summet.

For præsenterede er så meget sagt - Copenhipster var ikke selv tilstede under pressemødet. Og siden har snakken blandt spindoktorer, pressechefer, journalister og rengøringspersonale gået i alle retninger. Spekulationerne går på, om det nu virkelig er sandt at Copenhipster er kandidat, eller om det er et rent mediestunt. Eller om Anders Samuelsen tager fajl, og det slet ikke er den rigtige Copenhipster som han har fået til at stille op, men blot en Copenhipster-impostor - en Copenwannabe, som nogle kalder ham.

Spekulationerne fik fornyet næring da Anders Samuelsen her til aften blev set med en mand tildækket af en papirspose på vej til Samuelsens kontor på Christiansborg. Anders Samuelsen sagde venligt, men bestemt, at han ikke havde kommentarer, og manden i papirsposen rystede blot på hovedet. Eller posen.

Manden i posen  - som vi indtil videre må kalde ham - så dog ikke særlig hip ud, hvilket fik en del forsamlede journalister - især de kvindelige - til at mene, at det bestemt ikke kunne være den rigtige Copenhipster. Andre mente derimod, at det netop var hipt at være så uhip. Mange ting er blevet sat på spidsen i dag!

Og spekulationerne fortsætter. Imens er jagten så gået ind på den eneste person, som efter sigende ved hvordan Copenhipster ser ud - DJ'en og kulturpersonligheden Djuna Barnes. Kan hun identificere manden i posen?

Jeg har heldigvis mine kilder i forsvarskommandoen, så hvis der skulle blive lækket nogle oplysninger vil I naturligvis være de første til at høre om dem!

[Opdatering]: Se hvor Copenhipster stiller op.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: