Leoparddrengens
Public Key

mandag den 20. september 2010, kl. 12.42

Nyt digte-site: digtenu.dk - Held & Lykke!

Omkring nytår lukkede sitet digte.dk, som ellers var gratis hjemsted for alverdens digterspirer og spirinder i landet. Som jeg har forstået det lukkede det af to grunde: mangel på indtjening, og konstante flamewars, som må have gjort det til et helvede at køre.

Jeg har siden været lidt inde over nogle kunstnermiljøer, som observatør, og har kunnet se hvad oppustede egoer, som ikke har noget fornuftigt at sige, kan finde på at hælde ud. Det er ikke småting, isæt ike når de har lært af vores forgænger i statsministeriet, at selvcensur er noget skidt. Og det kan jeg godt forstå, at folk ikke har gidet stå model til - ulønnet, ja faktisk ennda med udgifter til at køre sitet.

Nu er der tilsyneladende så kommet en efterfølger - digtenu.dk er gået i beta.  Manden bag sitet beskriver sig som programmeringsnørd med passion for digte!

Da jeg godt kan lide programmeringsnørder - alt andet ville være dumt når man selv er en - og ved jeg har nogle læsere med interesser i den sfære, er nyheden om sitet hermed givet videre.

Og det ønskes alt muligt held & lykke. Der bliver nok brug for det!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

1 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

He jeg husker godt digte.dk det var ikke for børn.