Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 25. september 2010, kl. 20.22

Google: Kidnappet af Jules Verne

Ja, det er ikke et spørgsmål, og dermed udenfor min serie. Men søgningen er for relativt nyligt klikket ind, så måske kan jeg nå at hjæpe den søgende:

Bogen Kidnappet (Kidnapped) er ikke af Jules Verne, men af Robert Louis Stevenson. Ham med Skatteøen og Dr Jekyll and mr Hyde.

[Opdatering 5/2 2011]: Jeg er dog netop kommet i besiddelse af en Sesams Berømte KLassikere med titlen Kidnappet - og der står at den er af Jules Verne. Men historien er faktisk Stevenson's Kidnapped (i en genfortalt og forkortet udgave). Ret pinligt, efter min mening. Jeg var ellers ved at tro at jeg havde spredt usandheder her, men det var heldigvis ikke tilfældet.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Du er så serviceminded Leo

Leoparddrengen sagde ...

Jamen, kan ikke lade være at tænke på hvor kedelig en vildfarelse det er at rende rundt med...?!