Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 12. januar 2010, kl. 12.36

Forbyd Leoparddrengen!

Burkaudvalget kommer med sine konklusioner i morgen, men der er jo som altid nogle forskræp. Blandt andet at der er tale om 3 (tre) burkabærende kvinder (som vist iøvrigt kun bruger den nogle gange), og så op til 200 i niqab, heraf en meget stor del etnisk danske konvertitter.

Og det er der jo nogle reaktioner på, blandt andet udtaler Venstres Karsten Lauritzen sig forholdsvid ædrueligt og fornuftigt.

Men Henriette Kjær, ordfører for de Konservative, og dermed den med mest i klemme, fastholder ønsket om et forbud. Det er ikke overraskende, men hendes argumentation er mildest talt chokerende, og taler heldigvis for sig selv:
Spørgsmålet er, hvorfor de har taget dragten på. Man skal da være lidt underlig, hvis man frivilligt tager burka eller niqab på. Der må stadig være et element af tvang i det, ellers er det en provokation.
Den lader vi lige stå et øjeblik.

Ok, som jeg læser det: Hun mener der er en mulighed for at der er et element at tvang i at bære burka eller niqab, men anerkender at der er andre grunde - nemlig at man enten er lidt underlig, eller at det er en provokation.

Men disse alternative grunde er altså ikke nok til at hun vil trække i land i forhold til et burkaforbud.

Det får jo så mig til at konkludere, at politisk ordfører for Konservativt Folkeparti mener, at underlighed og provokationer bør forbydes. Og det får jo godt nok en masse ting til at give mere mening, jeg kan for eksempel pludselig meget bedre forstå Brian Mikkelsen.

Men jeg må sige, at jeg ikke har hørt det formuleret så skarpt før. Hvilket jeg på sin vis synes er glædeligt. Men jeg kan jo godt blive lidt nervøs for hvornår jeg bliver forbudt, for jeg tilstår gerne helt åbent, at jeg både kan være underlig og provokerende.

Men der skal vel først nedsættes et Leoparddrengsudvalg, som tæller hvor mange hankøn der render rundt i Leopard-heldragter indimellem, og så kan de få lov til at diskutere fra nu af til dommedag om det skyldes tvang, underlighed eller provokation.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg har følgende spørgsmål, som jeg har tænkt over:

1) Hvad har du på af sko til de der dragter?

2) Har du overtøj på, når du går ud? Hvis ja, alm. eller også i form af dragter?

3) Har dine naboer set dig gå rundt i forklædning - eller bruger du kun dragterne, når det er helt mørkt og ingen ser dig?

4) Har dine børn/familiemedlemmer set dig i det? (Hvis ja, hvad sagde de så til det?)

Mvh, Århus-Lullu

Leoparddrengen sagde ...

1) Sko

2) Kommer an på årstiden - som det er nu har jeg en vinterjakke, men ikke noget der går under bæltestedet - så det er godt jeg ikke skal så langt, når det er til Amigo.

3) & 4) Nope. Som superhelt må man gøre noget for at opretholde en hemmelig identitet. Andet er farligt for alle.

Dine spørgsmål ifbm med indlægget får mig til at tro du ikke har set mig i dragt før - du kan se andre billeder, og mere om Leoparddrengens historie her.

Steen AA sagde ...

Mon Henriette Kjær synes det er underligt eller provokerende at bestillie baldakiner til sit parcelhus for titusindsvis af kroner, når man er fattig som en kirkerotte?

Leoparddrengen sagde ...

Muligvis - men det er vel noget hun må drøfte med sin mand - som hun jo er lovlig undskyldt for ikke at begynde at vidne imod.

Men jeg går da ud fra hun besidder egen fri vilje - det går jeg i det hele taget ud fra kvinder gør.

Anonym sagde ...

Mange tak for svar.

Har du så osse sølvsko til det der sølv-outfit?

Men hvordan kan du undgå at naboerne ser dig, når du f.eks. ikke har overtøj på?

Leoparddrengen sagde ...

Nej, desværre. Har heller ikke grønne til Corrosive. Måske det kommer en dag, men det kan hurtigt løbe op, jo. Jeg må nok tilstå at Leoparddrengen er den som har fået gjort mest ud af sit outfit.

Angående naboer bruger jeg min superhørelse for at checke at der ikke er nogen på trappen... (Nu er det jo kun i nattens mulm & mørke jeg er ude i dragter, så det gør det lidt lettere. Men det er da en risiko jeg lever med.)