Leoparddrengens
Public Key

fredag den 15. januar 2010, kl. 00.58

Nej til Dyr med Sex

Der var et indslag i en af hovednyhedsudsendelserne i aftes, om nogen der ville samle underskrifter ind, for at få forbudt dyresex. Jeg går ud fra der mentes mennesker havende sex med dyr.

Jeg kan ærlig talt ikke huske i hvilken udsendelse det var - og kan ikke finde nogen omtale på nettet af det - så det regnes vist ikke for særlig vigtigt.

Jeg regner det egentlig heller ikke for særlig vigtigt. Men hovedindsamleren var meget fortørnet - han havde ledt en hel masse på nettet, og efter hans grundige research var han ret sikker på, at det der med dyresex var meget normalt & udbredt. Og jeg tror ham, jeg er sikker på han havde fundet en hel masse steder at blive forarget over.

Og så mente han det var alt for galt med loven som den er i øjeblikket, fordi det ikke var forbudt. Og det der med at loven i øjeblikket forbyder ting som en plage for dyrene, det var ligesom ikke godt nok. For det første var er det jo en plage (men så er det vel også omfattet af loven?), og derudover var det jo dybt krænkende for dyret (ok, Dr Doolittle - du kan snakke med dyrene, eller hvorfra ved du det?).

Nå, men det er ikke fordi det er en sag der optager mig meget - han virkede bare ret sjov, ham den forulempede. Jeg er bare lidt nysgerrig efter: hvr langt går det forbud? Går det også til blufærdighedskrænkelse?

For jeg kan for eksempel huske hvordan Katya altså godt nogengange kunne kigge meget stift på mig, hvis jeg onanerede. Ikke fordi hun var fornærmet, jeg tror mere det var noget med et jagtinstinkt der satte ind. Jeg kunne godt nogen gange blive nervøs, når halen begyndte at slå utålmodigt fra side til side, mens jeg var i akten. Meget nervøs, faktisk.

Jeg skal understrege, at det ikke var fordi jeg prøvede at blotte mig for hende - på den anden side tænkte jeg heller ikke på at holde mig specielt tildækket. Vi havde vel en meget naturistisk tilgang til tingene.

Noget andet jeg kan huske, var en kort affære med en pige, som havde hund. Og jeg har aldrig været meget til hunde, men den var altså lidt ubehagelig. For det første var det sådan en lille muskelhunstype, jeg er ikke sikker på racenavn. Men når vi havde gang i noget, insisterede den på at sidde kort bag mig, og kigge meget insisterende på mine nosser. Hvilket ikke er særlig fremmende for hele akten, når man ike er tryg ved hunde og slet ikke den hund. (Og hvis den blev smidt uden for rummet, med lukket dør, hylede den helt vildt, så det fungerede heller ikke skide godt).

Men hvor jeg virkelig ville ønske et dyresex-forbud er med alle de skide hanhunde, som absolut skal rende rundt og snuse en i skridtet. Og som prøver at få udløsning op af ens ben, ved meget energisk pumpen. Og de hunkatte, som ser en, og begynder at hyle op, og presser maven mod jorden, og stikker røv og kønsdele i vejret i håb om at der falder noget af. Og ikke helmer før man niver dem i nakken, hvilket giver 5 minutter hvor de ligger og vrider sig i ekstase på gulvet, hvorefter de er der igen.

Og så håber jeg også vi kan få et forbud i mod synet af dyr der parrer sig i fri & åben natur. For hvis dyresex er noget tvivlsomt noget, så vil jeg helst ikke have mit blik besudlet med den slags, når jeg kommer på landet. Hvis foreningen mod dyresex ikke tager det op, håber jeg da ihvertfald foreningen til et pornofrit miljø gør noget ved det.

[Opdatering]: Se også hvor vred Bubber er over dyresex.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

1 kommentarer:

Anonym sagde ...

hørt ;-)LilleQ