Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 12. januar 2010, kl. 13.12

Per Larsen skifter navnChefkriminalinspektør Per Larsen, som snart holder op i Københavns Politi bekræfter at han, når hans otium begynder, har tænkt sig at skifte navn.


"Ja, jeg har gennem noget tid følt, at der var noget der skunne gøres bedre, og noget der ligesom kunne strammes op på. Og så talte jeg - ret tilfældigt, men mit arbejde har lært mig at tilfældigheder er vigtige samarbejdspartnere, om du vil - med en numerolog, som kom med et godt forslag, som endda kun betød en lille ændring."


Han fortsætter:" Og så er det jo iøvrigt ikke rigtigt et otium, jeg har jo fået job hos Københavns nye borgmester, som sepcialkonsulent i forhold til banderne. Og dér synes jeg også det vil være godt at kunne komme med et nyt navn, så jeg ikke fremstår som en gammel "fjende" fra Politiet - at jeg ligesom kan viske tavlen ren, om du vil.


Og så kan mit nye navn forhåbentlig også virke tillidsvækkende i forhold til invandrerbanderne, der mere vil kunne se mig som "én af dem". Hvilket jo kan være vigtigt, hvis man skal vække deres tillid."


Og navnet som Per Larsen skifter til snart - det er Perle Arsen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvis man hedder Perle Arsen og er sepcialkonsulent ... - hvad er man så?

Leoparddrengen sagde ...

Nice, jeg var ikke engang klar over at numerologen også havde hjulpet på jobtitlen/beskrivelsen - godt spottet!

Men jeg må blive dig svar skyldig - tiden må vise hvad hr Arsen vil gøre som sepcialkonsulent!

Anonym sagde ...

Smiler :O)r