Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 16. januar 2010, kl. 07.32

Blandede bolcher

Det var en lidt underlig nat. Til dels fordi der var utrolig mange kendisser. Og en masse påtrængende bøsser og lesbiske; og i det hele taget efter lidt tid en hel masse mennesker. Og jeg følte mig generet over at mit personlige og danse-mæssige space ikke rigtig blev respekteret. Og musikken var ikke den bedste, når jeg altså ikke var den der betalte og satte på.

Så de første timer var ikke de bedste, ever. Men så tyndede det ud, og nogle af de påtrængende gik, andre (en af de lesbiske) fik jeg behagelig rygmassage fra. Og musikken blev mere hæderlig, og jeg fik flirtet lidt og danset lidt - så det endte med at blive helt fornuftigt.

Men det var lidt pudsigt - en af kendisserne er inde for mode - og hvor de fleste jo har en eller anden form for reaktion i forhold til min dragt - blev jeg af vedkommende ignoreret totalt. Jeg ville egentlig gerne sige ignoreret demonstrativt, men det passer ikke - jeg eksisterede tilsyneladende bare ikke for ham. Det er jo ikke fordi jeg higer efter mode-anerkendelse - jeg satser mere på det tidløse design - men det var altså lidt pudsigt. Jeg forestiler mig det er noget man bliver trænet i indenfor den verden(?).

Sidder og mærker at jeg godt kunne bruge lidt mere massage - jeg har kodet meget hele ugen, og det sætter sig. Jeg håber dog bevægelserne + lidt snarlig søvn hjælper på det. Godnat. Dvs - godmorgen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: