Leoparddrengens
Public Key

fredag den 15. januar 2010, kl. 15.29

Fakiren


I Israel har de arresteret en sekt-leder, Goel Ratzon. Vistnok har han og hans skare af kvindelige followers opfattet ham som en form for sex-messias. Og man kan vel ikke undre sig så meget over at mænd kan gøre det, hvis de får muligheden; men hver gang der er sådan en historie - som jeg jo ikke kan nægte jeg finder fascinerende - kan jeg ikke lade være at undre mig noget over kvinderne.


I dette tilfælde er en del af følget så hans egne døtre, det kan man vel så på sin forstå, for de er vel vokset op med at tingene var sådan?


Nå, men den egentlige grund til at jeg bringer indlæg om ham, er at jeg ikke kan lade være at synes han ligner Fakiren i Tintin (Faraos Cigarer og Den Blå Lotus) påfaldende - måske ikke så meget lige på det billede her, men jeg tror Tintin kendere vil vide hvad jeg mener.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: