Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 14. januar 2010, kl. 01.55

Sic transit gloria mundi

I starten af 90'erne rendte jeg i byen på en pige. Vi havnede hjemme hos hendes veninde - hun boede ellers i Århus - hvor vi hyggede os. Og jeg blev ganske forelsket i hende. Hun var sød, guddommelig smuk, eksotisk.

Men hun havde lige slået op med en anden, var kommet hjem fra rejse i Afrika, og havde lige bosat sig i Århus. Så var ikke interesseret i noget, og det var så det.

Men jeg tænkte en del på hende i de første år, og da jeg blev single igen googlede jeg hende. Det kunne da være interessant at se hvad hun nu lavede, et cetera.

Men det skulle jeg aldrig have gjort - for det viste sig at hun åbenbart var blevet totalt new age't, og var et eller andet krystal/aura/healingterapeut. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg synes er værst, om hun selv tror på det, eller bare lokker penge ud af folk.

Jeg tror nu, at hun tror på det. Og jeg undrer mig over hvad der har fået hende til at falde i den grøft.

Nå, jeg googlede hende så lige igen for lidt siden. Jeg tænkte, måske var hun pludselig blevet klogere? Men nej, der er det samme site, og nu var der tilføjet nogle artikler hun havde skrevet. Total vås.

What a goddamn waste! Og hun var så forbandet smuk, er det stadig såvidt jeg kan se fra de billeder der ligger.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

1 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Link please ;O)

PS. Opdagede for nylig en eks-kollega, der solgte dyrehealing! Endda remote...