Leoparddrengens
Public Key

mandag den 4. oktober 2010, kl. 22.00

Derfor undgår Danmark angreb i denne omgang

Som det nok vil være de fleste bekendt, har blandt andre USA og England øget deres trusselsvurdering for risikoen for terrorhandlinger i Europa. Især nævnes der trusler mod vartegn i Tyskland og Frankrig.

Men Danmark er i denne ombæring ikke blevet nævnt specifikt, selvom vi jo ellers traditionelt ligger højt på hitlisten bland terrorister.

Det er der en forklaring på - som denne blog, via en sædvanligvis pålidelig kilde i Forsvarets Efterretningstjeneste, kan fortælle videre.

Det var nemlig allerede i efteråret 2008, at en udsendt agent for FE  som opererede deep undercover i Peshawar-provinsen i Pakistan, kom i besiddelse af efteretninger, som pegede på et angreb mod europæiske storbyer i efteråret 2010, eller vinteren 2010/2011. Nærmere bestemt mod byernes vartegn, og de turister som måtte befinde sig i området. Formålet er både propagandistisk - at ramme de vantro hvor det gør mest ondt - og økonomisk, ved at ødelægge den europæiske turistindustri.

Disse oplysninger blev sendt hjem til FE på kastellet, som via hemmelige kanaler - udenom Jacob Winther, derfor er det lykkedes at holde det hemmeligt, fik dem afleveret til Søren Gade, som informerede sin daværende chef, Anders Fogh Rasmussen, om den forestående aktion.

Sammen lagde de en plan, som de satte daværende Udenrigsminister Per Stig Møller til at udføre: at gå ind i arbejdet med den kommende Verdensudstilling i Shanghai, og diskret sørge for, at Den Lille Havfrue kom til at deltage i Verdensudstillingen.

For ræsonnementet var enkelt: Uden Den Lille Havfrue har al-Qaeda ingen steder at angribe, for Tivoli er lukket det meste af tiden (og velbevogtet af Tivoli-kontrollører), og derudover er der kun Christiania af oplagte turistmål, og det ville ikke være nogen skade til hvis det blev bombet.

Og det er altså forklaringen på, at Den Lille Havfrue i dag er i Shanghai, og vi kan leve i tryghed (også på Langelinie).

Og iøvrigt forklarer det også, at Per Stig Møller endte med at blive Kulturminister, for det ministerium endte med at blive særdeles involveret i sagen, og han er den eneste tilbageværende minister som ved noget om det hele - og derfor var det hans job at sørge for at intet slap ud.

Men det gjorde det så alligevel - jeg synes nu det er vigtigt at vi er klar over, at vi også har noget at takke regeringen for!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: