Leoparddrengens
Public Key

mandag den 4. oktober 2010, kl. 19.56

Intet fejet under gulvtæppet?

Mens Lars Løkke i dag stod og sagde at der nu virkelig ikke var mere at komme efter i sagen om overbetaling af sygehuse, fortalte rigsrevisor Henrik Otbo til TV2 Nyhederne, at rigsrevisionen da de behandlede sagen i sin tid blev foreholdt centrale dokumenter i sagen; dokumenter som de specifikt udbad sig, men først siden fik. Og som villet have stillet sagen i et andet lys (et endnu slemmere lys, var indtrykket).

Og hvis det er sandt - hvis rigsrevisionen bevidst er blevet foreholdt vigtige dokumenter - så taler vi ikke bare næser, og lignende. Så taler vi om en fucking ny tamilsag. Som faktisk er værre end den var for regeringen Schlüter, hvor ansvaret trods alt stoppede ved justitsministeren. Dennegang er statsministeren nogenlunde så fedtet ind i sagen som man kan blive.

Og det må så også siges at være på tide. For det bliver mere og mere klart, at regeringen efter 9 år med flertal ved hjælp af Dansk Folkeparti, er blevet så totalt arrogante og magtfordrejende, at de sædvanlige mekanismer - eksemplificeret ved at skulle tale sandt i Folketinget og give oplysninger til Rigsrevisionen - som sikrer magtens tredeling er helt ude af balance - og det er imod regeringen, den udøvende magt, at balancen er tippet, så de idag spinner (bogstaveligt og overført) ud af kontrol.

Og hvis det ikke stoppes meget snart, risikerer det at blive decideret farligt for vores demokrati.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

7 kommentarer:

spunky sagde ...

tror vist heller jeg må følge lidt med i medierne .... det har jeg ikke været så god til på det sidste...
men det du opridser her er jo en krimi værdig!

Leoparddrengen sagde ...

Jeg må ihvertfald sige, at jeg har svært ved at holde mig fra medierne i øjeblikket!

Uden Relevans sagde ...

jeg håber at det bliver en tamilsag 2

Leoparddrengen sagde ...

Tamilsagen 2 - nu helt uden tamiler?! Vi må finde på et bedre navn til den nye sag, ellers vil DF også tage æren for det!

Anonym sagde ...

Tamilsag2.dk

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Leoparddrengen sagde ...

@Anonym

Det er sikkert meget fint, men da jeg ærligt talt ikke ved hvad det handler om og ihvertfald har svært ved at se relevansen iforhold til indlægget, og jeg iøvrigt ikke ser nogen grund til at risikere at Google bliver sur over duplicate content sletter jeg den lange smøre.

Hvis folk vil læse om det kan de jo gå over på tamilsag2.dk.

Men det er ihvertfald noteret at tamilsag 2 allerede er i brug...