Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 5. oktober 2010, kl. 19.44

Ingen adgang til Rådhuspladsen?!

Hvad sker der lige for det lyse hovede på Rådhuset, som har fået den fantastiske idé, at de to centrale fodgængerfelter til Rådhuspladsen... dem er der sgu nok ikke brug for, så dem sløjfer vi lige?!

Jeg gætter på, at det nok er Københavns næstmest trafikerede overgang (jeg går ud fra at der er mere trafik ved Nørreport Station) - og så dropper man dem bare.

Det hjælper jo selvfølgeligt så ikke, når et af de resterende alternativer går over til Industriens Hus, som er under ombygning, så der ikke er noget fortov. I det hele taget er der vejarbejde ved stort set alle adgange til Rådhuspladsen, kun via Strøget er der uhindret adgang. Det virker mildest talt ret sort.

Men, okay, det meste er vist så temporært og kan forklares. Men de to manglende fodgængerovergange er såvidt jeg kan se en permanent "løsning". Og det er mildest talt hul i hovedet!

(Tilgengæld synes jeg Zulu har fundet på en ganske god reklame for kommende TungMetal program - en container med web-adressen på programmet placeret på Axeltorv. Når man kommer tættere på hører man garagerock inde fra containeren, og ser at der står "Skrid - vi øver" på den. Det morede jeg mig udmærket over.)

[Opdatering]: Nå, de sløfede fodgængerfelter hænger vist sammen med byggeri i forbindelse med kommende metrostation. Det er så i orden - men jeg synes nu nok stadig det kunne gøres smartere for fodgængere. Man kunne for eksempel have lavet et stort fodgængerfelt hvor Vesterbrogade møder H.C. Andersens Boulevard, og så skifte lys i 3 tempi: biler på Boulevarden, biler på Vesterbrogade, og til sidst for gående - efter japansk forbillede.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: