Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 9. oktober 2010, kl. 19.59

Må - lade - op - til - bytur

Jeg har været til børnefødselsdag for min nevø i dag, med ungerne. Af samme grund var jeg ikke i byen i går, ville ikke være alt for bombet i dag. Det viste sig så egentligt mere at være en voksenfødselsdag, eller en alt muligt blandet sammen-ting, som nok skal fortsætte til ud på de små timer.

Det var bare ikke lige gået op for mig på forhånd, at det var det der var lagt op til. Og jeg måtte hjem med ungerne. Og er så endelig kommet hjem til mig selv, og føler mig godtnok gevaldigt træt lige nu. Men jeg har besluttet mig for at skulle i byen i dag, så jeg bør være at finde derude fra ved 2-½3 tiden, ihvertfald.

Men lige nu må jeg godt nok på jagt efter noget energi!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: