Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 21. juli 2009, kl. 22.33

Mange madindlæg for tiden

Kommenterede Inanna for lidt siden - og det er jo rigtigt nok.

Jeg håber i bærer over med mig; men det skyldes jo, at I og med jeg har levet ret vegetarisk - i hvertfald af meget frisk mad næsten hele tiden - har bevæget mig ud i afkroge det enten er meget længe siden jeg har været i, eller ikke har prøvet før. (Det føles jo lidt underligt for en Leoparddreng at leve af frugt og grønt...)

Og når man så føler sig sådan lidt inspireret over maden, får man jo lyst til at dele det. Bare rolig - med lidt tid vender jeg sikkert tilbage til trummerum-mad; især er det noget man føler sig fristet til med børn omkring, det med trummerum-maden; desværre.

Men nu skal vi på ferie et par uger fra på mandag (i Marielyst), så der bliver det vel ikke helt det sædvanlige.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: