Leoparddrengens
Public Key

søndag den 19. juli 2009, kl. 22.45

Diskrimination?


Jeg har aldrig været den store tilhænger af hjemmeværnet. I sit inderste kan jeg selvfølgelig godt lide tanken, som er en videreførelse af modstandsfolkene fra 2. verdenskrig, men reelt føler jeg det mest som et samlingssted for psykopater.

Så jeg finder det da godt nok lidt interessant, med denne muslimske, tørklædebærende kvinde, Maria Mawla, som har valgt at indtræde i styrken - som jeg umiddelbart ville gætte på var Dansk Folkepartis højborg.

I første omgang hilses hun velkommen, og ender endda op på Hjemmeværnets site, som mønster for integration, og hjemmeværnets rolle i det.

Men det var ikke så godt - for så fik DF's forsvarsordfører øje på hende, og begyndte at himle op om, at det sandelig ikke gik an, at en kvinde valgte at bære sådan et symbol på kvindeundertrykkelse og diskrimination helt frivilligt i hjemmeværnet, hvilket fik den politiske chef for hjemmeværnet, venstremanden Ulrik Kragh til at makke ret.

I løbet af kort tid blev den positive artikel fjernet fra Hjemmeværnets site, og Maria Mawla har nu fået besked på at tage tørklædet af, hvis hun ønsker at fortsætte i Hjemmeværnet.

For i Danmark går vi jo imod diskrimination?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: