Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 25. juli 2009, kl. 01.35

Fra Milano til Minsk

Jeg havnede lidt tidligere på Laserdiskens hjemmeside - skulle se på udgaver af Watchmen DVD. Og jeg så så at gamle Constance med Katja Kean lå på en 8. plads. Det undrede mig noget... for har godt nok aldrig set den. Men virker lidt underligt at den sådan skulle holde sig på toppen i så mange år. Imponerende, ihvertfald - hvis det virkelig skulle være tilfældet.

Så klikkede lige på den for at læse synopsis. Og kom jeg i den grad til at tænke på den her huropæiske film Seinfeld og Co absolut må ind og se: Rochelle: a young girl's strange, erotic journey from Milan to Minsk.

Hvad ved jeg - jeg har ikke set nogen af dem, så skal ikke gøre mig til dommer. Men er lidt i tvivl om hvad der er den rigtige DVD version af Watchmen at gå efter - 2-DVD versionen på dansk, eller Directors Cut (US); og hvad er forskellen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Tårnet sagde ...

den udgave jeg venter kommer til november/december og indeholder også tales of the black freigther.

DC udgaven har en 25 min ekstra inkl. f.eks. scenen hvor Hollis (night owl I) bliver dræbt.

mener at filmz.dk har et link til forskellen på de forskellige udgaver.

Leoparddrengen sagde ...

Takker for info - det der filmz virker som nørd site jeg må tjekke lidt mere i fremtiden.

Jeg tror det link du tænker på er dette? Interessant nok.

Men hvis vi er enige om at det er DC udgaven vi gerne vil have (hvilket egentlig er det jeg stadig er lidt usikker på, og ville undersøge på hjemmeside) - så påstår Laserdisken at de allerede har den i US version (udgivet 21/7).

Det var det jeg så, da jeg gik gennem Skt Pedersstræde i går.

(Men hvis jeg gennemgår det ovenstående link, er det eneste med Tales of the Black Freighter, så vidt jeg kan se, at man kan se det på tegneserien drengen/manden læser i. Ikke selve historien. Men det er godt nok ikke helt enkelt at få overblik over ændringerne.)