Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 25. juli 2009, kl. 21.41

Hvem har de lækreste kønsdele?

Kvinder eller Mænd? Muligvis det evige spørgsmål.

For mit vedkommende synes jeg overfladisk, og generaliserende helt klart at fisser er mest tiltalende. Måske fordi det er dem jeg har mest kendskab til, men de vinder - igen genrelt - på så godt som alle punkter: smag, lugt, udseende, tiltrækning.

Jeg synes faktisk ikke pikke er særlig interessante i forhold til. Men så er der lige undtagelsen: det er selvfølgelig lidt ubeskedent, men jeg synes faktisk min egen pik er helt vidunderlig. Og hamler op med fisserne på alle punkter, og vi kan tilføje konsistens og stolthed.

Så jeg ved ikke, i denne form for kønnenes kamp, er det efter min mening en uafgjort - lige halet i land af undertegnede.

Men det er vel en sag hvor der er mange meninger, kan jeg forestille mig?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

lilleQ sagde ...

Der er jeg så ikke enig med dig... Pikke er dybt facinerende, smukke, smagfulde og nærmest uendeligt omskiftelige i deres udtryk

LilleQ

Leoparddrengen sagde ...

Jamen, det er da også et punkt hvor jeg ikke har så meget imod at møde uenighed :)