Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 22. juli 2009, kl. 13.04

¡Pervertito!

Jeg var på vej i forretning, da jeg kommer forbi en kvinde der sidder med sit barn, en pige, i en døråbning. Kvinden sidder med ryggen til mig, med sit barn tæt ind til sig på skødet. Jeg vil gætte på de er fra den nordlige del af Sydamerika. Pigen bedømmer jeg til at være ca 3 år gammel.

Der er noget ømt og intimt over den måde de sidder på, så jeg kan ikke lade være at kigge på dem, fascineret. Da jeg er ved at være ud for dem, vender moren sig og kigger på mig, og ser jeg kigger på dem. Jeg smiler til hende, men jeg kan mærke hendes øjne bliver hårde?!

I samme øjeblik kommer jeg så langt op på siden af dem, at jeg kan se hun er ifærd med at give pigen bryst. Og jeg forstår at hun tror jeg har stået og luret på det.

Nå, no matter, jeg fortsætter og gør mine indkøb. Spekulerer på om det ikke er lidt høj alder stadig at give sit barn bryst, men det er jo ike noget jeg skal blande mig i.

Da jeg så vender tilbage sidder hun der endnu. Men nu leger pigen med sin far nogle meter væk. Jeg kan nu på pigens udvikling se hun næppe er 3 år, snarere end stor 2-årig, måske endda yngre - mælk er godt!

Men moren stirrer hårdt på mig, da jeg går forbi - så jeg ender med at blive helt nervøs for hun skal råbe noget til sin mand, på spansk, for at alarmere om den perverse stodder som har krænket hende.

Det gør hun så ikke, og mere er der sådan set ikke i den historie. Men jeg begyndte næsten at føle mig som Frank Hvam i Klovn.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: