Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 25. juli 2009, kl. 00.31

Lidt respekt og research ville være godt

Jeg sidder og ser - den iøvrigt hverken uinteressante eller dårlige serie - Lie to Me. Der altså handler om de her folk specialtrænede i at opdage løgne etc.

2 af dem bliver sat til at finde ud af om en afrikansk forfatterinde lyver om sin historie. Fra Norduganda, voldtaget og tvunget til at være barnesoldat og alle mulige uhyrligheder. Problemet er så, at Uganda efter mit vidende har været fredeligt ganske fra midt i '80erne.

Jeg synes sgu det er råddent ikke at gide lave en ordentlig research, og bare finde et eller andet afrikansk land, for det hele er jo alligevel råddent der, og de voldtager, omskærer og dræber hinanden i en uendelighed i de lande. Og Sudan, Uganda, Kenya, Congo og Sydafrika - det er altsammen det samme, ikke?

Nåhnej, ikke Sydafrika, det var engang hvidt, og nu er det sort, men det var ham den flinke Mandela der overtog. Så det er okay. Så gør det ikke så meget det nu er en voldtægsmand der er præsident.

Men resten, det er sgu en pærevælling.

Den holdning kan godt gøre mig lidt sur. (Iøvrigt ret langt ude, castingmæssigt - for hun skulle vist komme fra en lille landsby i Uganda, men talte et meget fint Oxford engelsk.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: