Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 26. januar 2011, kl. 17.12

Det var altså ikke mig

Der er sikkert mange af mine læsere som nu sidder og tænker: var det mon Leoparddrengen som hackede Mark Zuckerbergs Facebook-konto.

Mark Zuckerberg skal til at demonstrere
hvordan han deepthroater en dildo
Men, men... det var det altså ikke. For det første ved jeg ikke engang om man kan bruge betegnelsen hacket når det drejer sig om Facebook, med den notorisk dårlige sikkerhed der råder der. Man kan vel snarere sige at Zuckerberg ufrivviligt har lånt sin konto ud...?

Derudover ville jeg så naturligvis aldrig opfordre til at man investerede i Facebook - og har iøvrigt lidt svært ved at se, hvordan konto-låneren får kombineret tanken om at investere i Facebook med micro finance. Men der er nok tale om lidt begrebsforvirring.

Whatever - storartet initiativ, ikke desto mindre. Men det var altså ikke mig!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: