Leoparddrengens
Public Key

fredag den 7. maj 2010, kl. 03.32

Googles nye værktøjer

Jeg havde godt læst noget i går eller forgårs om, at Google ville komme med en ny udgave af søgemaskinen, med en left bar, som de havde arbejdet meget på. Adskillige år faktisk; og så forventer man sig jo noget, når det er Google der er tale om!

Jeg så så at den var kommet op i dag (eller igår, på nuværende tidspunkt - jeg sidder og ser britisk valg).

Og først da jeg kiggede på den, blev jeg skuffet - jeg havde trykkert på linket Mere under Alle - og den viste bare de gammelkendte muligheder: Billeder, Videoer, Blogs + lidt mere, som ikke umiddelbart blæste mig ned af stolen.

Men så kiggede jeg på det igen for et øjeblik siden, og så linket: Flere værktøjer nederst. Og klikkede. Og det ser tilgengæld interessant ud!

Hvad der først og fremmest slår mig, er at man kan vælge hvor nyligt søgningen skal gælde for, eller angive et dato-interval. Især det sidste har jeg drømt om meget længe - for tit sker der det, at nogen eller noget kommer i nyhederne for et eller andet - men man vil søge på noget andet om dem, som ligger tidligere; og de historier/artikler er ikke til at finde, fordi alle de nye historier vises først.

Så det tror jeg nok der skal blive brug for; ligesom det da også kan være rart kun at søge på nye historier på et emne.

De øvrige værktøjer og muligheder ser også interessante ud, men der skal nok eksperimenteres lidt mere, før jeg helt ser mulighederne - og det dér Stjernevisning har jeg ikke rigtigt styr på hvad er endnu.

Der skal leges!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: