Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 4. maj 2010, kl. 17.10

Hjerne

Jeg deltog i et forsøg i dag - indenfor Neuro-biologien.

Det indbefattede at jeg blev MR-scannet, mens jeg fik elektriske impulser i hånden, så man kunne se hvordan min hjerne reagerede. Eller noget.

Ret interessant at prøve sådan en scanning, hvor jeg skulle ligge ganske stille i 45 minutter i science-fiction lignende appartur. Og lydene omkring en kunne også godt minde om noget fra en science-fiction film - selvom jeg både havde fået ørepropper og headphones med ambient musik gik lydene klart - rumlende og bippende - igennem.

Men det var ret sjovt, syntes jeg - og de var vist glade for min hjerne, den var "fotogen" - så jeg tror jeg får lov til en gang mere.

Og så fik jeg en DVD af scanningen med; desværre kan jeg ikke rigtigt få den til at virke, jeg havde ellers håbet at kunne bringe et billede af min hjerne her. Men det kommer nok ved en senere lejlighed, så!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Bloggalicious sagde ...

Var det fordi, de først havde set dig i leopardkostume, at de fik trang til at udforske din hjerne? ha ha ha :-D

Leoparddrengen sagde ...

Det ville da have været en fornuftig sammenhæng ;)

Men, nej, jeg var der som mit civile alter-ego, så den sammenhæng kender de ikke til.

Uden Relevans sagde ...

Skriv det i dit CV.

Fotogen hjerne.

Leoparddrengen sagde ...

God idé! Eller måske endnu bedre: simpelthen bruge et hjernebillede i CV'et; det er jo så populært at vedhæfte billeder af sig selv nu om dage, og så må det da virke overbevisende!