Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 5. maj 2010, kl. 13.24

Diplomacy, igen

Muligvis husker I mit indlæg om brætspillet Diplomacy, fra under Klimatopmødet?

Jeg kom så den anden dag til atter at tænke på det, og tænkte så også denne gang, at der da må være et sted at spille det online?! Så det søgte jeg på, og fandt også et online Diplomacy!

Så det kom jeg til at melde mig til, og meldste mig til det første spil, som cirka et døgn senere havde alle 7 spillere, og de havde konfirmeret. Så jeg befinder mig nu i foråret 1901, jeg er Tyskland. Og adrenalinen når op i det røde felt, når jeg sidder og skriver meddelelser til de andre, selvom vi har 24 timer per træk, og 48 timer her til det første (det er altsammen noget ham der laver det enkelte spil bestemmer, med tider og deadlines etc).

Jeg har min grundstrategi på plads, men det kommer lidt an på hvad Frankrig siger - Frankrig som jeg endnu ikke har hørt fra, men som jeg under alle omstændigheder håber på at røvrende, hvis England viser sig som en stand-up guy. Og så håber jeg at undgå konflikter med Østrig/Ungarn og Rusland, ihvertfald i starten.

Regner ihvertfald med snart at stå i Danmrk og Holland! (Meget passende, her 5. maj.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: