Leoparddrengens
Public Key

fredag den 7. maj 2010, kl. 14.30

Manden med solbriller og knyttet hånd

Hvis man idag ser nyhedsudsendelser, er der gode chancer for at man ser Gordon Brown gå på en talerstol, og bag ham ser man en skaldet mand i sort jakkesæt, meget mørke og hadske solbriller - og så står han med en løftet, knyttet hånd.

Talen er fra i nat, da Gordon Brown blev erklæret som vinder af sit valgdistrikt, det skotske Kirkcaldy and Cowdenbeath.

Jeg fandt dette billede af manden
Og manden stod sådan under hele seancen - jeg så det live. Han var åbenbart en af Gordon Browns modstandere i valgkredsen, og det eneste tidspunkt han bevægede armen var for at løfte den, og råbe yeah!, da hans stemmetal blev læst op. Det var 57 stemmer (Gordon Brown fik 29.559).

Men man kunne fornemme hvordan hans arm blev tungere og tungere, mens Gordon Brown gik igang med sin takketale. Og fortsatte og fortsatte. Og når man troede han var ved at være holdt op, tog han lige nogle taksigelser mere, og talte om hvordan han ville tjene landet.

Så ved slutningen af talen var den knyttede hånd også sunket væsentligt - jeg kunne godt have Gordon Brown mistænkt for at have lagt nogle esktra linier på, for Derek Jacksons fornøjelse.

For Derek Jackson hedder manden, kan jeg se. Og han stillede op for partiet Land is Power. Fra hans visuelle udtryk, og ihærdighed, gætter jeg på at det er et galningefascistparti, eller bare en meget gennemført vittighed - mest af alt lignede han vel noget from Command and Conquer, the Brotherhood of Nod.

Men hvis nogen skulle undre sig over hvem ham manden er - så ved I da lidt mere nu.

(I det hele taget var det ganske underholdende at følge med i det britiske valg, hvor man virkelig kom rundt til meget mærkværdige lokaliteter.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

5 kommentarer:

Kenni sagde ...

Tusind tak for opklaringen. For jeg undrede mig også meget i nat over, hvem denne mand han dog var. Underligt så det ud og i disse medietider er jeg lidt overrasket over at han fik lov til og stå der.

Leoparddrengen sagde ...

Tja, som deltager i valget havde de nok lidt svært ved at undgå ham - men de undgik så at nævne ham yderligere i TV, så må man jo gøre sin research selv :)

Når man sidder der en sen nattetime er det altså meget godt med nogle elementer, som får en til at spærre øjnene op!

Mercedes sagde ...

Haha så er mysteriet om den skaldede mand med solbriller på opklaret.

Iøvrigt en masse sjove post du har fået skrevet. Nogle mere sande end andre ;)

Leoparddrengen sagde ...

@Mercedes

Taktak, selvom jeg jo nok ville føle mig lidt mere rost, hvis du ikke var ude i link-building ærinde.

Men du ved vel forhåbentligt, at du ikke får meget ud af de links du smider i en kommentar?

(Hvad angår sandhedsværdien af mine indlæg, så lærte jeg i skolen at faktaernes orden er ligegyldig, og det forsøger jeg at efterleve ;) )

Tina Petersen sagde ...

Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på 2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via 2347013499818