Leoparddrengens
Public Key

fredag den 7. maj 2010, kl. 14.30

Manden med solbriller og knyttet hånd

Hvis man idag ser nyhedsudsendelser, er der gode chancer for at man ser Gordon Brown gå på en talerstol, og bag ham ser man en skaldet mand i sort jakkesæt, meget mørke og hadske solbriller - og så står han med en løftet, knyttet hånd.

Talen er fra i nat, da Gordon Brown blev erklæret som vinder af sit valgdistrikt, det skotske Kirkcaldy and Cowdenbeath.

Jeg fandt dette billede af manden
Og manden stod sådan under hele seancen - jeg så det live. Han var åbenbart en af Gordon Browns modstandere i valgkredsen, og det eneste tidspunkt han bevægede armen var for at løfte den, og råbe yeah!, da hans stemmetal blev læst op. Det var 57 stemmer (Gordon Brown fik 29.559).

Men man kunne fornemme hvordan hans arm blev tungere og tungere, mens Gordon Brown gik igang med sin takketale. Og fortsatte og fortsatte. Og når man troede han var ved at være holdt op, tog han lige nogle taksigelser mere, og talte om hvordan han ville tjene landet.

Så ved slutningen af talen var den knyttede hånd også sunket væsentligt - jeg kunne godt have Gordon Brown mistænkt for at have lagt nogle esktra linier på, for Derek Jacksons fornøjelse.

For Derek Jackson hedder manden, kan jeg se. Og han stillede op for partiet Land is Power. Fra hans visuelle udtryk, og ihærdighed, gætter jeg på at det er et galningefascistparti, eller bare en meget gennemført vittighed - mest af alt lignede han vel noget from Command and Conquer, the Brotherhood of Nod.

Men hvis nogen skulle undre sig over hvem ham manden er - så ved I da lidt mere nu.

(I det hele taget var det ganske underholdende at følge med i det britiske valg, hvor man virkelig kom rundt til meget mærkværdige lokaliteter.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Kenni sagde ...

Tusind tak for opklaringen. For jeg undrede mig også meget i nat over, hvem denne mand han dog var. Underligt så det ud og i disse medietider er jeg lidt overrasket over at han fik lov til og stå der.

Leoparddrengen sagde ...

Tja, som deltager i valget havde de nok lidt svært ved at undgå ham - men de undgik så at nævne ham yderligere i TV, så må man jo gøre sin research selv :)

Når man sidder der en sen nattetime er det altså meget godt med nogle elementer, som får en til at spærre øjnene op!

Mercedes sagde ...

Haha så er mysteriet om den skaldede mand med solbriller på opklaret.

Iøvrigt en masse sjove post du har fået skrevet. Nogle mere sande end andre ;)

Leoparddrengen sagde ...

@Mercedes

Taktak, selvom jeg jo nok ville føle mig lidt mere rost, hvis du ikke var ude i link-building ærinde.

Men du ved vel forhåbentligt, at du ikke får meget ud af de links du smider i en kommentar?

(Hvad angår sandhedsværdien af mine indlæg, så lærte jeg i skolen at faktaernes orden er ligegyldig, og det forsøger jeg at efterleve ;) )