Leoparddrengens
Public Key

søndag den 2. maj 2010, kl. 22.28

aNyhed

Som den opmærksomme læser måske har opdaget, har jeg tilføjet en knap til indlæggene, som giver mulighed for at tilføje et indlæg til aNyhed.

Det virker sikkert frygteligt selvpromoverende - og er det sikkert også. Men egentligt er ønsket mest lidt at promovere aNyhed.

aNyhed er et dansk svar på digg.com, som er en tjeneste hvor folk kan lægge nyheder/historier/indlæg de finder interessante op, og andre kan stemme på dem. Så dem med flest stemmer promoveres mest muligt.

Hvis man kan undgå klikedannelser og klikeklik (nice ord!) kan det sådan set være en ganske fornuftig ting. Lidt som blogbot, men med brugervægtning af indlæg.

Det har ærgret mig at digg.com ikke var sprogopdelt (for ikke-engelske indlæg har jo ikke en kinamands chance dér - måske netop bortset fra kinesiske med tiden...) - men så er det jo, at det kan være godt med et dansk alternativ.

Desværre er aNyhed tilsyneladende indtil videre næsten kun benyttet af SEO-folk; hvilket nok ikke er så mærkeligt, da det naturligvis kan være et fint sted at promovere sites og artikler, og det er jo deres metiér.

Men hvis aNyhed når en eller anden form for kritisk masse, i antallet af brugere og blogs som kommer på, har det potentiale til at blive et ganske interessant sted.

Og det er det jeg i al beskedenhed vil prøve at hjælpe til med.

(Men hvis du, kære læser, også skulle have lyst til at promovere nogle af mine indlæg - jamen, så er det da ikke noget jeg vil modsætte mig!)

Muligvis finder jeg ud af om et par dage, at knappen er for påtrængende og flytter den eller fjerner den, men indtil videre får I den lige i synet ;)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Jan K. sagde ...

Godt initiativ med at tilføje sådan en knap.

aNyhed er en virkelig god side, som jeg har fulgt lige siden begyndelsen. Du har ret i, at der primært bliver tilføjet links, der relaterer til markedsføring, men i ny og næ kommer der også lidt andet forskelligt.

Hygge
Jan

Leoparddrengen sagde ...

Lad os håbe det bliver lidt oftere med det forskellige!

Jeg tror jeg kontakter aNyhed / Claus Heinrich en af dagene, og tilbyder at lave nogle flere knapper, som måske kan gøre det mere tiltrækkende at integrere det i sin blog.