Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 4. marts 2010, kl. 00.56

Dans i Bilka

Tja, det er vist set før, og mere imponerende (mildest talt) - men døm selv:Me thinks de mangler en Leoparddreng, ret meget? Som nævnt blev jeg kontaktet med henblik på at være med til at fremme virale kampagner. Og det her er så den første af den slags, så jeg bliver altså betalt for det hvis I kigger på den.

Jeg kan fortælle at de skriver om kampagnen, at lignende dance-attacks vil ske i ni Bilka-varehuse i uge 9-11 (... så er man advaret); denne optagelse er fra Bilka i Fields 28/2.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Nu har jeg kigget. Håber virkelig de penge du får, går til noget godt.

Leoparddrengen sagde ...

Taktak! Som jeg også skrev til Morfar, vil jeg lige finde ud af hvor mange penge - om nogen - der er i det her kommercielle cirkus, før jeg finder ud af hvor de gør bedst gavn. Så nærmere om det, når jeg ved mere.

(Iøvrigt behøver man ikke se hele filmen for at de betaler - det er nok at se starten; hvis man så stopper den i væmmelse hænger de stadig på klikket. Såvidt jeg har forstået ihvertfald.)

Anonym sagde ...

Den er ikke sjov og så er den for lang og uden pointe. Øv.

Leoparddrengen sagde ...

@Alt + Enter:

Well, jeg synes det er lidt underholdende at følge publikums reaktioner - det er nok meningen de skal virke begejstrede, men de fleste ser mest irriterede ud, over at blive forstyrret i deres indkøb...