Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 2. marts 2010, kl. 05.58

Tak for mails!

Jeg så den anden dag i Go'Morgen Danmark, at en vis kendis ved navn Michael Bjørnson* var trådt frem, og fortalte om de mange sms'er og emails han fik - med frækt indhold fra ukendte kvinder.

Og hvis det nu er den seneste mode indenfor kendis-industrien, vil jeg også være med: jeg får også rigtig mange emails med frække beskeder, forespørgsler og forslag. Og ikke mindst billeder - hvis indhold jeg ikke kan fortælle nærmere om, men lad mig bare sige, at de er endog meget private!

Jeg ved jo godt det er en af de ting, der følger med at være kendt - men jeg må indrømme at jeg ikke helt har vænnet mig til det endnu. Når det så er sagt, bliver jeg da beæret over at nogen tænker på mig, og kan lide det jeg laver - og ikke mindst bliver jeg da beæret over nogle af de tilbud der kommer.

Men jeg har altså lidt svært ved at svare på alle henvendelser - nogle gange bliver jeg faktisk lidt paf, og ved ikke helt hvad jeg dog skal svare. Andre gange har jeg bare ikke tid - for jeg får altså rigtig mange henvendelser, og jeg skal jo også have tid til at skrive på bloggen med videre.

Andre ville måske sætte en sekretær til at svare "personligt" tilbage, men sådan er jeg ikke. Og så er det jo også nogle breve som er skrevet til mig meget personligt, så dem vil jeg ikke sådan lade andre se! Ingen skal sige Leoparddrengen ikke er diskret.

Men jeg læser alle de mails jeg får, og kigger på alle billederne - så hvis du har skrevet til mig, så vær sikker på der er blevet sat pris på det, også selvom jeg ikke har svaret! Og I er utrolig smukke, allesammen!

Så bliv endelig ved med at skrive og sende billeder - der bliver sat pris på det!

P.S. @NuserGøj: 24 cm

* Og hvem er det så lige det nu er??

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

7 kommentarer:

AAnonym sagde ...

"Nusergøj: 24cm" - tak skæbne jeg er ved at blive for gammel til at læse din blog, Leo. Eller bare pivkedelig. Det ku' være, man snart skulle til am-I-go(od) og trippe lidt omkring igen.

Leoparddrengen sagde ...

@AAnonym

Jeg er ikke helt sikker på jeg forstår din kommentar, men det er muligt du har ret?!

Men jeg ved ikke hvorfor en Hattori Luxus Damascus Kokkekniv får dig til at føle dig kedelig?

CecilieS sagde ...

JA - leoparddreng det var da voldsomt åbenlyst at det var en køkkenkniv og ikke en anden slags stiv ting du mente! Hvordan kan folk dog tro andet....Hilsen Cille

Leoparddrengen sagde ...

Jeg ved ikke - jeg får sådan en mærkelig fornemmelse, som om jeg kun opfatter halvdelen af en samtale i disse kommentarer, eller som om der kører en eller anden dirty undertone?!

Det forstår jeg ikke helt - det ville vel svare lidt til, at jeg hørte et eller andet tilfældigt, pænt erhverv - for eksempel organist - og begyndte at få mærkelige association af det?

(Note to self: må i øvrigt få undersøgt hvad betegnelsen for det arbejde en organist udfører hedder på engelsk... hedder det mon et blow job?)

CecilieS sagde ...

Leoparddreng, nu ligger det sådan at undertegnede her er organist:) jeg ved nu godt hvad jeg laver og man kan godt sige at jeg "blower et job" men det er ikke "det" blowjob:)jeg frembringer musik fra nogle store piber....på engelsk hedder det vel bare Plays the organ...MEN jeg valgte at kommentere her fordi at jeg egentlig ville frem til at du har en fascinerende måde at skrive på....hvad enten det omhandler køkkenknive eller politik;)

Leoparddrengen sagde ...

Mange tak!

(Jeg må vel også tilstå, at det måske ikke var et totalt tilfælde at jeg kom til at bruge organist som eksempel. Muligvis kom jeg til at smugkigge i din profil... man ved aldrig ;) )

CecilieS sagde ...

Ja, Cille tænkte det nok Leoparddreng! og velbekomme..