Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 2. marts 2010, kl. 22.37

Imponeret af VG

Indimellem sker det, at jeg gennem medierne bliver mindet om eksistensen af det norske dagblad VG (Verdens Gang).

Det er godt nok ikke fordi jeg kender meget til det - jeg har faktisk kun læst det én gang. Da blev jeg tilgengæld meget imponeret!

Bladet er jo Norges pendant til Ekstrabladet, men jeg må sige den udgave jeg så, var et nummer... længere ude. (Det er ca 20 år siden, så VG har sikkert ændret sig noget siden. Det har Ekstrabladet ihvertfald - ikke ligefrem til det bedre.)

Anyway, jeg stødte på bladet ved at det lå efterladt på det bord på Burger King hvor jeg på vej til min bror ville nyde en Whopper. Og begyndte at læse i det, som jeg gør med ting der kan læses, som ligger foran mig.

Og stort set alle artikler handlede om ting under bæltestedet, på den ene eller anden måde - og så i det her norske sprog, som man jo ikke kan lade være med at finde lettere morsomt. (Beklager, kære norske læsere!)

Der var således også adskillige artikler med noget om "homser og lesber"... og det tog mig altså noget tid, før jeg fandt ud af at det var bøsser & lesbiske, der var tale om.

Men hovedhistorien netop den dag tog prisen: den handelde om en overvægtig kvinde, som var blevet sur på sin mand - han havde vist på forskellig vis tyranniseret hende gennem mange år. Hvorfor hun skubbede ham ned ad trappen i deres hjem.

Dan han fortumlet forsøgte at komme op, havde hun så anbragt sit nøgne underliv på hans hovede, således at hans mund og næse blev dækket, og holdt ham fast med hænderne... og kvalt ham på denne måde.

En historie jeg stadig husker her mange år efter - og jeg blev så glad for avisen, at jeg tog den med til min bror, og forærede ham den. Muligvis var det hans fødselsdag.

Så jeg er fuld af respekt for VG!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: