Leoparddrengens
Public Key

fredag den 5. marts 2010, kl. 03.19

Statistisk entydigt: Gå af, dronning!

En meningsmålig foretaget af Capinion (eller var det Megacent?) har slået fast at en ovevejende del af befolkningen mener Dronning Margrethe bør gå af.

Om ikke nu, så inden for de næste 50-100 år. "Hun bliver jo ikke yngre," som den mest typiske modstander af, at dronningen bliver siddende på tronen mere end 100 år endnu udtaler (han er blikkenslager fra Fredericias opland, hedder Werner, og går til bowling i fritiden.)

"Sikke noget vrøvl," forsvarer dronningens mest statistisk ivrige forsvarer hende, "dronningen har den alder dronninger skal have, og hun kan sagtens blive siddende sålænge hun selv vil, og lidt til." (Der er statistisk tale om en frisørelev fra Rødovre ved navn Tinna (med to n'er), som er single, men altid på udkig (ring til mig, drenge!), som har Telenor som teleselskab.)

Undersøgelsen viser også, at hvis det var op til hun-katte havde vi slet ikke et kongehus, for 80% hunkatte foretrækker Whiskas fremfor et kongehus.

Meningsmålingen er foretaget ved telefonopkald til et repræsentativt udsnit af landets befolkning mellem 16 og 16:30 og er behæftet med en usikkerhed på +/- 84,5%.

Det skal understreges at ingen dyr kom til skade under rundspørgen (men enkelte katte blev dybt fornærmede.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: