Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 18. februar 2010, kl. 15.26

Tip: Når "Konfigurer blog-indlæg" ikke virker

I min Blogger/Blogspot opsætning har jeg noget tid haft det problem, at jeg gerne ville have vist hvor mange kommentarer der er til de enkelte indlæg.

Dette sætter man normal op i Betjeningspanel -> Layout -> Sideelementer hvor man redigerer widget'en "Blog Indlæg" (som regel den store midt i).

Mit problem var så, at ændringerne ikke trådte i kraft. Jeg kunne ændre på dato & tid indstillingerne, men det var det hele, og jeg kunne ikke flytte rundt på noget.

Men ændringerne blev gemt kunne jeg se, det virkede bare ikke.

Efter en del søgen og lidt spørgen fandt jeg så ud af i dag, at man kan prøve at "rydde widget redigeringer". Dette gøres i Betjeningspanel -> Layout -> Rediger HTML, ved at trykke på knappen "Ryd Redigeringer" i bunden.

Sørg for at tage en backup af din template (skabelon) først, da du kan miste andre indstillinger - jeg måtte for eksempel sætte min "sky" op igen efterfølgende. Men det virkede - tilsidst. For jeg prøvede det flere gange - de første gange havde det ingen effekt, men sidste gang fik jeg også en popup med en advarsel - hvilket jeg ikke gjorde de første gange - og så virkede det.

Jeg ved ikke hvad der var galt først, men prøv nogle gange hvis det ikke virker første gang.

Her er link til mit spørgsmål på Bloggers hjælpe-forum, hvor der også er et billede til at hjælpe.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: