Leoparddrengens
Public Key

mandag den 15. februar 2010, kl. 23.11

Ulve i Sønderjylland...

... og leoparder på Vesterbro. Jeg fik tilsendt nogle billeder fra fräulein Uduak - det skal hun have mange tak for! - og det kommer så også jer til gavn her.

En ny stribe billeder fra Ideal Bar i lørdags, og det er vist første gang i får leopardøjnene med, samt et glimt af skoene.

Det ser iøvrigt ud til at Leoparddrengen har noget af den samme kraft som Zappo, med at være delvis gennemsigtig. Måske var det derfor jeg følte mig så ignoreret på Amigo? Jeg var simpelthen usynlig?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

7 kommentarer:

M sagde ...

AAAAAAAAAAHHHH, det er fantastiske billeder!!! Hvilket skønt syn at vågne op til! Jeg ved ikke hvad jeg havde foretillet mig, når du har omtalt din leoparddragt, men det var nok snarere noget med en dyreprints-habit eller lignende.
Men det her! Det er fabelagtigt og meget ægte! Man skulle tro du havde kogt en leopard, smuttet den og taget hylsteret på! Hvorfor ligger Ideal Bar dog ikke i Vestjylland - du ville kunne bringe en fest herover!!!

Leoparddrengen sagde ...

En leopardhabit kan jo være fint nok, men det er der jo ikke så meget superhelt over?!

Det kan da godt være jeg skulle overveje en landsturné engang, desværre synes jeg at jeg altid udsættes for folk der vil slås uden for København (og Kolding) - og jeg bruger jo helst ikke mine kræfter unødigt.

M sagde ...

Det er sandt, man er mere superhelt i noget stramtsiddende - og så kan man også bedre se dine dance moves!
Hvis du ifører dig et par træsko til dit outfit, så lover jeg, at du ikke får tæv herovre i Jylland!

Leoparddrengen sagde ...

Det får du mig altså ikke til - jeg er ret sikker på træsko vil virke som kryptonit på mig!

M sagde ...

Okay så da...så er mit sidste håb for lidt spræl og liv i det vestjyske hermed blevet slukket...ak ja...

Leoparddrengen sagde ...

Måske nogle af de der plastik-træsko i leopard kunne være et gangbart (dansbart?) kompromis?

M sagde ...

Det er bestemt værd at undersøge!!!