Leoparddrengens
Public Key

fredag den 19. februar 2010, kl. 15.32

Farvel til Belle

Jeg lagde mærke til, da jeg var inde på en "gammel" side, at kommentarer fra Belle Blues nu havde et broken image istedet for hendes sædvanlige avatar - det blege ansigt med de røde læber.

Og jeg tænkte - ups: så er bloggen måske nedlagt?!

For der har jo ikke været liv på den siden i sommer - hvilket jeg har været trist over, det var en blog jeg holdt meget af at følge. Og selvom vi var ret forskellige på en del punkter, kunne jeg også genkende mig selv meget i hende - følte jeg.

Så det er med et stik af vemod, at jeg konstaterer at den altså nu er endegyldigt lukket. Men jeg håber du er derude et sted, Belle, og har det godt. Ligesom jeg indimellem lidt håber du kigger ind engang imellem, bare for at være lidt voyeur på hvordan vi andre går og har det. Men jeg tror det ikke, jeg gætter på, når du lægger noget på hylden, at det er ret endegyldigt.

Så - jeg bøjer hovedet, og siger et stille farvel.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja, det var trist hun stoppede med at skrive og at bloggen nu er helt væk.

Aurelia sagde ...

Vildt ærgeligt. Hun var go'