Leoparddrengens
Public Key

søndag den 14. februar 2010, kl. 06.19

Den sygeste nat

Næsten... heldigvis ikke helt.

Amigo Bar var så totalt dødsygt, og jeg brændte en masse energi af på at prøve at få gang i folk. Og på et tidspunkt var det næsten ved at lykkes, men bliver så obstrueret af bartenderne fra "de andre uger", med en ordentlig omgang melodi grand prix helvede.

Det gider jeg ikke så jeg går - men beslutter mig heldigvis for at gå på Ideal Bar, gennem isglatte veje. Hvor jeg får danset min energi og irritation ud, og får en del opmærksomhed - på en anden måde end jeg er vant til, og med nogle ganske irriterende fyre indimellem. Men i det mindste noget tegn på liv!

Og jeg bliver fotograferet i et par striber billeder af en pige med spejlrefleks, så det virkede checket. Bad hende sende billeder til mig, men havde ingen sedler med. Hun gav mig så tilgengæld sit kort (that's a first! - det plejer folk ikke at tænke på når de tager billeder), hun har åben bart også en blog, så den skal jeg kigge på herefter.

Nå, men det ebber ud på Ideal Bar - jeg er tørstig (for det er problem ved at være andre steder end Amigo, jeg har ingen regning, og ingen til at holde mine penge - så jeg kan ikke rigtig købe noget i leoparddragten), og jeg skal pisse i den grad (igen problematisk i dragt), så jeg går forbi Amigo på vej hjem. Og er jo blevet opløftet og i godt humør, så sætter en stribe musik på igen, og folk virker sjovere.

Men det er alligevel dødssygt, og folk er totalt, totalt kedelige. Det eneste morsomme der sker, er at en ganske kendt skuespiller åbenbart tror jeg arbejder der, og beder mig sørge for 2 dobbelt gin&tonic til ham og hans kvindelige ledsager. Ellers føler jeg mig så ignoreret, at jeg nærmest følermig i et psykologisk eksperiment.

Jeg begynder virkelig at overveje om jeg gider Amigo mere. Det er meget længe siden jeg har været ude for noget opløftende der - jeg har troet det var vinteren, men jeg begynder at tro der måske er skift i klientel, eller jeg måske simpelthen er blvet for meget del af møblementet.

Ved det ikke. Nu skal jeg checke blog ud, og så sove, tror jeg!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Steen AA sagde ...

ØV !

Uden Relevans sagde ...

Måske holde en pause fra Amigo, finde en anden bar og så gøre comeback?

Leoparddrengen sagde ...

Det er jo den slags tanker jeg gør mig. Mangler bare en væbner.

Må overveje jobopslag efter min egen private Sancho Panza.