Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 16. februar 2010, kl. 14.17

Brian Mikkelsen har en holdning

Vestre Landsret bønfalder på det nærmeste regeringen om de dog ikke lige kan vende deres forslag om nedsættelse af kriminellavalder, og fjernelse af den såkaldte strafrabat til unge under 18, endnu engang. I det mindste høre efter hvad en gruppe af topjurister har at sige.

Brian Mikkelsen stand-inDet affejer Brian Mikkelsen ikke overraskende:
Vi er uenige med mange af de kriminologer, som mener, at straf ikke hjælper. Der har vi en holdning i den borgerlige regering om, at straf hjælper. Det virker præventivt.
Klassisk Brian Mikkelsen. Naturligvis er der ikke nogle der skal komme med viden og fortælle Brian at han tager fejl, for han har heldigvis en holdning - og så er der ikke noget at komme efter.

Og det overrasker mig ikke synderligt. Hvad der undrer mig et hans formulering: "Vi er uenige med mange af de kriminologer, som mener, at straf ikke hjælper."

Altså han er uenig med mange af de kriminologer som mener straf ikke hjælper? Men ikke alle? Så kunne jeg godt tænke mig at vide, hvad er det for kriminologer, som mener straf ikke hjælper, som Brian ikke er uenig med? Og hvorfor er han ikke uenig med netop dem?

For måske de så kan overbevise ham om at han er ude i hampen - og det er jo et farligt sted at være for en mand som Brian Mikkelsen.

(Forklaring på billedet: jeg er træt af at bringe billeder af Brian Mikkelsen på bloggen, så jeg valgte en ged i stedet.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: