Leoparddrengens
Public Key

søndag den 8. februar 2009, kl. 10.35

Pimp-fest

Nu har Sus (tidligere omtalt) ovre på sin blog, lavet et sarkastisk indlæg om en læge, der vil arrangere støttefest for Reden. Sus & Reden ser jo forskelligt på en del...

Og kan jo som tidligere udtrykt også have det meget svært med Reden og deres bombastiske en-dimensionelle måde at se tingene på - men jeg synes måske nok hun farer lidt hårdt ud i forhold til denne velmenende læge (der godt nok lyder en anelse latterlig & bedrevidende & på amfetamin).

Men kan ikke lade være at tænke på min gamle plan om at få fremskaffet og sammensat et rigtigt pimp-kostume - oprindeligt var planen at det var til at gå i byen med en gang eller to, men det kunne være sjovt at troppe op iført det til sådan en fest. Jeg tror de fleste øvrige godgørende, solide samfundsstøttende deltagere ville have meget svært ved at finde ud af hvilket ben de så skulle stå på - og det er en reaktion jeg elsker.

Men det bliver næppe til noget. 500 kr er en del mere end jeg plejer at bruge på den slags, og ville også være lidt nervøs for hvilket formål de endte op med at blive brugt til.

Jeg mener, jeg vil jo gerne kunne se mig selv i spejlet. Men det kunne være smukt:

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: