Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 14. februar 2009, kl. 05.23

Ach, træthed

Var pænt smadret efter arbejde idag, havde mest lyst til bare at sove. Men var jo weekend, og ikke nok med det, første spilledag i dette år, da den sidste planlagte blev aflyst/rykket til idag. Så afsted nordpå, hvor jeg i tog kort før afstigning støder på medspiller, trygt sovende.

Det skulle vise sig at være meget symptomatisk, så godt som alle var meget trætte (bortset fra DM som var usædvanlig frisk) - og da det samtidig viste sig, at der for første gang i lang tid langt fra var mangel på øl, blev vi ret snalrede ret hurtigt.

Så udviklede sig til det måske ikke mest koncentrerede rollespil (faktisk tror jeg stort set ikke en rolle blev spillet), men uhyre muntert. Og den tidligere nævnte sover i toget blev den mest snalrede, hvilket godt kan være lidt farligt når man spiller Whi-izard.

Så kan ikke rigtig give nye karakterer til 4.0 versionen, jeg ved jeg er steget til andet niveau i aften, men hvorfor nogle gobliner bare skal røres, så er de *puf* væk, og andre er sejere end nærmest et helt party, er jeg ikke blevet meget klogere på - eller, rettere, måske en smule, men har ihvertfald ikke vænnet mig til det.

Ligesom det at holde styr på ressourcer virkelig kræver tilvænning, det er vel på mange måder den største ændring fra 3.x.

Gik så, efter at være kommet hjem og have fået varmen en smule, videre på Amigo iført Zappo, men det var lidt sent at komme - ikke meget gang i den der. Og fyr fra weird episode dukkede op, og talte om no hard feelings (som om han skulle have hard feelings??) - for senere at prøve (uden succes) at give mig sherif-stjerner gennem Zappos dragt. Men fik danset en god Vogue med en pige som jeg ærligt må indrømme nok kan bevægelser fra video bedre end mig - var ihvertfald sjovt nok. Men langtfra epokegørende.

Og guess what... om få minutter skal jeg sove.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: