Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 1. oktober 2009, kl. 16.12

Bimle bimle bimle

Burde alarmklokkerne i Forsvarskommandoen og Forsvarsministeriet have gået - hvis hvad de siger står til troende. (Hvad det naturligvis ikke gør - de er nok i øjeblikket de mindst troværdige i forvaltningen i øjeblikket og det siger ikke så lidt.)

De prøver i øjeblikket at tørre det af på, at det var en enkelt betroet medarbejder, som handlede på eget initiativ, men hvordan hænger det sammen?

Et par eksempler: da historien breakede, var det Søren Gade der var ude med den først. Og da havde han den fra Forsvarskommandoen. Men Forsvarskommandoen benægtede ethvert kendskab til oversættelsen. Indtil de senere den 24. vendte på en tallerken, nu kom den pludselig fra dem.

Til Politiken fortæller Jesper Britze (den kulpøse IT-chef i Forsvarskommandoen) at oversættelsen er fundet flere steder på nettet, ledelsessekretariatet er orienteret, og de har bedt ham om at samle det i den famøse Wordfil.

Mange spørgsmål presser sig på, blandt andet
  • De forskellige udlægninger af forløbet kan ikke hænge sammen, hvorfor reagerer Forsvarskommandoen ikke på Jesper Britzes udtalelser i offentligheden, som umuligt kan passe - hvis de ikke selv har talt usandt?
  • Der er tale om "flere personer i Informatikafdelingen" som opdagede dokumentet på "flere fildelingstjenester". Jeg kan ikke tro resten af Informatikafdelingen ikke er klar over dette ikke passer.
  • Hvem lækkede dokumntet til BT?
  • Og det nok mest interessante - hvor har Søren Gade dokumentet fra?
Helt, helt generelt: hvordan kan dette være foregået, uden at nogen højere oppe har kunnet se, at det ikke har kunnet hænge sammen? Det holder sgu ikke!

Det værste er næsten Forsvarschef Tim Sloth Jørgensens udtalelse her: Dette kunne være foregået i enhver virksomhed. Når personer på så højt niveau vælger at snyde, er det svært at opdage dem. Jeg er glad for, at der kun gik en uge, før vi fik det afklaret.

Den er simpelthen for tyk!?!? Har de (hele rosset) ikke modarbejdet en opklaring hele vejen igennem?!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: