Leoparddrengens
Public Key

mandag den 28. september 2009, kl. 21.21

Fint besøg

Kejserkronprinse, kongehuse, fodboldkonger og præsidenter. Det bliver da helt vanvittigt at være i byen torsdag/fredag.

Størst af alt er naturligvis at Mr og Mrs Obama kommer. Og jeg må da nok sige, at jeg er noget mere positiv overfor det besøg, end da Bush var her. Men med tanker på det cirkus der var dengang, bliver det lidt svært at se hvordan byen skal overleve denne uge.

Det er dog vel sagtens en meget god generalprøve på klimatopmøde. Men der er det egentlig jeg ikke forstår glæden over at Obama nu kommer, for jeg syntes en del kloge hovede forudsagde, at hvis Obama kom til IOC-tingen, ville han ikke også komme til Klimatopmødet; og der syntes jeg da nok det ville være mere relevant og positivt hvis han kom til Klima-tingen.

Så det ´synes jeg egentlig godt kan være lidt bekymrende.

Min ældste var oppe på de høje nagler da det gik op for ham Obama kom, og ville straks ud og se ham. Jeg sagde, at det kunne han vist godt glemme - men det er iøvrigt ikke mig, der kommer til at skulle tage mig af det, for jeg har afsat børn på fredag - skal spille D&D. Se det hele i TV vil han dog ihvertfald - og hvis han ikke kan komme til at være i nærheden af et TV, vil han se det på nettet!

Så han er ihvertfald meget optaget af det. Det er jo dog egentlig nok ikke så mærkeligt, han kom trods alt til at følge meget med i den amerikanske valgkamp, og har jo nok kunnet mærke vores forventninger til Obama i forhold til hans forgænger.

(Jeg ville da også gerne møde Obama, eller se ham tæt på for den sags skyld; men at stå som 8 kødrand omkring en lufthavn, eller lignende, kan jeg godt undvære.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: